Tuesday, August 23, 2016

Butterscotch Cake


 Kek ni sahaja2 jer nak buat makan2 kat office my wife degan kawan 1st year dalam masa yang sama dia dah setahun joint Group pasal masak2 yang diberi nama TM LADIES KITCHEN 

Monday, April 14, 2014

RV + Chocolate Moist

Chocolate Moist Cake dengan topping buttercream + deeboo as the figurine ordered by Fadlin. Thank you so much ya.
 
 
Red Velvet Cake dengan topping Cream cheese + The minian character di order oleh Pakcik Brahim. Terima Kasih banyak2.
 

Tuesday, January 14, 2014

Order from my frenz

Fresh From Order terima dua kali order, satu pada bulan October, Red Velvet untuk harijadi puteri kesayangan Pn. Mizan kita and sekali lagi pada January baru2 ni untuk Putera kesayangan beliau, carrot & Walnut Cake dengan tema ultraman. Thank Pn. Mizan :)
Red Velvet

Carrot & Walnut



Monday, January 13, 2014

Apam Polkadot

Once again terima order drp Ros last year... thanks Ros.
Apam Polkadot

Fancy Cookies Again

Oder drp Sue masa cuti akhir tahun 2013 yg lepas. Thanks Sue for your repeat order.
Fancy Cookies. A decorative cookies.

Red Velvet and Ultraman

Thanks Edzuan, every year order dengan Fresh From Oven... :) .. his order on 13 Nov. 2013 yang lepas.
Red Velvet

Oreo Cake

Happy Birthday to my little princess.. alwiz little in my heart. She is 12 :) last November 2013.
 Oreo Cake

Order Dari TM

Oder drp Kak Saadah drp TM.. terima kasih yer kak.
Butter Cake

and 40 pcs red velvet untuk diberi kepada kanak2 kat rumah kebajikan kalau tak silap.. tq yer kak.
Red Velvet Cup Cake

Rainbow Cake

Fresh From Oven terima order drp Ros drp TNB lagi sekali lg pd 30 Nov. 2013 yg lepas. Kali ni Ros order Rainbow Cake dengan topping cream cheese, 3 box cream puff dan 3 box apam polkadot/colourful sempena harijadi anak saudara beliau and brownies for her dear hubby. Thanks again Ros.

Rainbow Cake
Brownies
Cream Puff



Cream Puff

Order daripada seorang katerer pd 21 Dec 2013 yang lepas. Thanks Kak kerana order 700 cream puff drp Fresh From Oven.

Chocolate Moist dengan Cadbury Fingers

As Salam... Chocolate Moist oder drp Ros drp TNB, terima kasih Ros for your repeat order. Terima kasih kerana terus menyokong Fresh From Oven :)

Monday, October 14, 2013

Majlis Berinai


Diorder oleh Syikin Dr Maybank Taman Desa. Red Velvet 2 tiers.

Triffle


Diorder oleh Tim dr TM. Thanks Tim.

Sunday, October 13, 2013

Carrot n walnut

carrot n walnut cake dgn topping cream cheese, diorder oleh pn. Saadah dr TM. Terima kasih :)

Butter Cake

Thanks to SYura.. Birthday Anak tunggal dia dengan tema Hello Kitty and pinky..,pinky...